Edison Park

100 bæredygtige familieboliger i en helt ny bydel

Edison Park er beliggende i bydelen ”Glødelampen” i hjertet af Herlev. Bydelen er omhyggeligt planlagt i en fælles masterplan og rummer 320 boliger. Bydelens centrale beliggenhed betyder, at der er kort afstand til Herlev Bymidte med et alsidigt udbud af butikker. Trafikalt er bydelen strategisk godt placeret, hvad enten du skal til København eller ud i resten af regionen. S-togs stationen ligger indenfor gåafstand, og med bil er du hurtigt ude på motorring 3 via Herlev Ringvej.

Markant for Glødelampen er den varierede arkitektur. Hvert hus har sit særkende, og udbuddet af boligtyper og størrelser er stort. Tre bygherrer har samarbejdet om den nye bydel, og husene er tegnet af seks forskellige arkitekter. Glødelampen er opdelt i grunde – eller parceller som de også kaldes. Edison Park er opført på to storparceller i bydelen: Parcel E og parcel F.

Parcel E er bebygget med gårdhuse tegnet af JJW arkitekter og parcel F med etagehuse tegnet af NOVA 5 arkitekter as.

Bebyggelsen er opført som lavenergiklasse 2015 med god komfort og et lavt energiforbrug.

Gårdhusene er udført med isolering i høj kvalitet og med et effektivt ventilationsanlæg. Solceller placeret på taget er også med til at forbedre energiforbruget. Solcellerne laver strøm til fælles forbrug såsom pumper og belysning af fællesarealer. Udendørsbelysningen er energibesparende LED-belysning. 

Gå til Edison Parks egen hjemmeside

Læs om ejendomskontoret